Navigatie

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [e-mailadres van de webwinkel]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Pas op, Camera-Hacking!

Dagelijks worden er wereldwijd vele camera's van smartphones, tablets, laptops en televisies gehackt. Hierdoor zijn de hackers in staat om foto's van u te maken en u op te nemen. Het beeldmateriaal wat van u wordt gestolen kunnen zij op allerlei manieren misbruiken! De gevolgen hiervan zijn niet te overzien.

Scherm daarom nu uw camera af met onze Camera-Cover en bepaal zelf wanneer u een selfie maakt!

 

App geïnstalleerd?

Bescherm jouw privacy met de camera-cover.

Soms vraagt een app-aanbieder toegang tot gegevens die niet nodig zijn voor de werking van de app.Bij sommige apps vraag je je misschien af waarom deze toegang tot jouw camera willen en wat de app ermee doet. Apps zijn niet altijd even zuinig op jouw privacy.

Wil je toch graag die app installeren die toestemming vraagt tot jouw camera? Wees dan baas over jouw camera en bepaal zelf wanneer jouw camera gebruikt wordt met onze camera-cover.

Camera-Cover.nl

- Praktisch  en simpel

- Voordelige prijzen

- Snelle afhandeling

- Snelle reactietijd

- Lage verzendkosten

- Gebruiksvriendelijke website

- Klein van formaat

- Scherpe bulkprijzen 

- Veilig betalen via iDeal                           

Justitie adviseert:

"Plak je camera af!"

Bekijk hier de video

© 2016 - 2018 Camera-Cover.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel